top of page

Ontdek waar jouw Monkey Bike
avontuur begint

Hier vind je een overzicht van onze geselecteerde dealers die trots onze Monkey Bikes aanbieden. Ga langs bij een van deze verkooppunten en ervaar zelf de kwaliteit, het vakmanschap en de avontuurlijke geest van Monkey Bike. Vind jouw dichtstbijzijnde dealer en start jouw fietsreis vandaag nog!"

Ontdek waar jouw Monkey Bike-avontuur begint !

Hier vind je een overzicht van onze geselecteerde dealers die trots onze Monkey Bikes aanbieden. Indien je geen dealer in jouw regio vindt, organiseren we ook testritten aan huis of in onze showroom in Nijlen. Ervaar de kwaliteit, het vakmanschap en de avontuurlijke geest van Monkey Bike bij een van onze verkooppunten en start jouw fietsreis vandaag nog!

Ben je geïnteresseerd om een Monkey Bikes-dealer te worden? We nodigen enthousiaste dealers uit om contact met ons op te nemen. Word een partner in ons avontuur en bied jouw klanten de kwaliteit, het vakmanschap en de avontuurlijke geest van Monkey Bike aan. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en deel mee in het succes van ons opwindende fietsmerk. Ervaar zelf waarom Monkey Bike een unieke en gewilde toevoeging is voor jouw assortiment!"

Lifestyle_Shoot_Stills_1.jpg

België

Antwerpen
Limburg
Oost Vlaanderen

Nederland

Frankrijk

Les Vélos De Pacôme

Rue de la vignette

59000 Lille
Tel: 
+31 20 215 74 15

lego_velo_vectorized.png
bottom of page